20.01.2021

Спонсор за Лудогорец и Славия

Futbol Ludogorec

Онлайн букмейкърската къща Бeтс365 спази обещанието си да спонсорира българския спорт и в рамките на само два дни сключи договори за генерално спонсорство с два елитни български отбора.

В четвъртък стана ясно, че компанията е новият спонсор на българския шампион ПФК Лудогорец, като договорът е за две години и ще влезе в сила на 1 юли тази година. Благодарение на това, логото на компанията ще присъства гърдите на играчите още за първите мачове на Лудогорец от квалификационните кръгове на Шампионската лига, които ще се състоят в средата на юли.

Ангел Петричев, изпълнителният директор на ПФК Лудогорец, изрази пред медиите задоволството си от направената сделка и своят оптимизъм, че сделката ще бъде от полза и за двете страни.

Един ден по-късно, в публичното пространство излезе информацията, че договор за същия период е сключен и със Славия.

Припомняме ви, че преди да получат лиценз, Bet365 обещаха да наливат пари в българския спорт, след като получат законното право да оперират в България. Това се случи преди около една седмица.

Нека припомним, че букмейкърския гигант не се занимава с малки отбори, а финансират все най-големите в страните си. Такъв е и случая с отбора от английската Висша лига – Стоук Сити. Със спонсорския договор със Славия и Лудогорец от тях получават шанса да бъдат рекламирани в най-големите европейски клубни турнири, съответно Лига Европа и Шампионска лига. Логото на най-голямата фирма за залагания вече краси екипите на двата български отбора по европейските терени. Така България отново излиза на картата на стария континент. Този път не с някакви измами и с корупция, а с нещо градивно, което ще развие още повече българския спорт.

Некак кажем няколко думи за гиганта в сферата на зaлаганиата. Компанията е британска и е на световния пазар вече доста години, като е придобила огромен опит в този бизнес. Тя се слави със сигурност и коректност към своите клиенти. Компанията притежава един от най-функционалните сайтове сред себе подобните си. Английското буки предлага на играчите функцията кеш аут. Това е последното нововъведение и много бързо се превърна в тотален хит сред играчите в „този вид спорт“. Тази функция им дава възможността да застраховат своя залог, когато мача не тръгне в желаната от тях посока. От там предлагат и редица бонуси за своите играчи. Компанията продължава да се развива, като предлага на своите клиенти богат избор от спортни събития.